top of page
David1.jpg

Vår story

Schwarz Clinic är en familjeägd skönhetsklinik i Nyköping med fokus på kvalitet och kundtrygghet. Vi har ett stort och brett utbud av estetiska och medicinska behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Vi sätter alltid dig som kund i centrum och tar hand om dig hela vägen, från den inledande konsultationen till uppföljningen efter behandlingen. 

Du ska kunna känna dig trygg när du behandlar dig hos oss

Hightlights - 12.jpg

Välutbildad personal

Alla injektionsbehandlingar utförs av legitimerad vårdpersonal. För er säkerhet har vi kompetens och handlingskraft genom tydliga säkerhetsrutiner och läkemedel på kliniken som krävs för högsta säkerhetsnivå.

Hightlights - 11.jpg

Kvalitativa produkter

Utrustning och produkter är noga utvalt och medicinskt högklassiga. Vi väljer alltid produkter, material och teknik från de ledande leverantörerna på marknaden. Behandlingarna genomförs genomgående utifrån evidens och medicinska riktlinjer.

Hightlights - 10.jpg

Patientförsäkring

Vi innehar en särskilt anpassad patient- eller behandlingsskadeförsäkring genom Folksam som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada orsakad vid behandling. Det är en trygghet för dig som kund.

Såhär går det till när du bokar hos oss

iphone-xs-max-mockup-featuring-a-color-custom-backdrop-244-el.png

1. Bokadirekt.se

Boka en eller flera behandlingar smidigt online genom vårt bokningssystem. Du väljer själv vilken eller vilka behandlingar som du vill ha utförda och därefter tid och datum.

2. Kostnadsfri konsultation

När du är på plats vid ditt bokade tillfälle görs en total analys av dig för att din behandling och resultat skall stämma överens med dina förväntningar.

3. Behandling

Vår certifierade & legitimerade läkare utför sedan behandlingen på dig. Efter genomförd behandling får du med dig information om behandlingen samt före- & efterbilder.

4. Uppföljning

Efter att behandlingen är utförd sker det uppföljning där vi ser att allting känns bra och att vi har uppfyllt dina förväntningar. Uppföljningen görs ca 2 veckor efter genomförd behandling.

Hitta hit

Schwarz Clinic
Östra Storgatan 30A
611 34 Nyköping

Kontakt

info@schwarzclinic.se
+46 735 00 50 17

12.jpg

bottom of page